Home > FAQ

Frequently Asked Questions

Hoe maak ik kans op de prijs van € 400,-?

Je wint de prijs wanneer je de resultaten (thuiswinst, gelijkspel of uitwinst) van de 12 wedstrijden (bij rondes van minder dan 12 wedstrijden wordt er geen prijs uitgereikt), en de exacte uitslag van de bonuswedstrijd correct hebt voorspeld in Scoremaster. Bij meerdere winnaars wordt de prijs verdeeld. Om fraude te voorkomen kun je alleen meedingen, wanneer je bent aangemeld met een Facebook-account, en minstens 25 Facebookvrienden hebt.

Waarom inloggen met Facebook?

Scoremaster maakt gebruik van inlog met Facebook omdat we weten dat jij geen zin hebt om een uitgebreid profiel aan te maken. Je kunt dus meteen aan de slag. Ook kun je zo makkelijk je vrienden uitnodigen en je resultaten delen. We zullen nooit ongevraagd berichten plaatsen namens jou.

Waarom heeft de app mijn locatie nodig?

We gebruiken jouw locatie zodat we de ranglijsten kunnen bepalen per regio, provincie en heel Nederland.

Hoe worden de ranglijsten bepaald?

Alle wedstrijden van deze speelronde tellen mee. Bij de bonuswedstrijd dus ook de exact voorspelde einduitslag. Zo bepalen we per regio en provincie wie de kampioenen zijn. Mochten er meerdere winnaars zijn, berekent ons speciaal ontwikkelde algoritme de kampioen.

Wat wordt verstaan onder einduitslag?

De einduitslag is de stand na 90 minuten en blessuretijd. Doelpunten in verlengingen of strafschoppenseries tellen dus niet mee.

Hoe kan ik contact opnemen?

Website: Score-master.nl
E-mail: info@score-master.nl
Facebook: Facebook.com/scoremasterapp
Twitter: @ScoreMasterApp